Cryo-vatsahieronta – Innovatiivinen Ratkaisu Vatsaongelmiin

Meillä kaikilla on joskus vatsavaivoja – rasvaisen ruoan, ruoansulatushäiriöiden, närästyksen, kuukautiskipujen, turvotuksen tai ummetuksen vuoksi. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi hierontaa vaihtoehtona näiden ongelmien lievittämiseksi. Yleensä hieronnasta puhuttaessa mieleen tulevat syväkudos- tai urheiluhieronnat, joissa hieroja käyttää paljaita käsiään.

 

Perinteiset käsin annetut hieronnat voivat olla tehokkaita rentouttamaan lihaksia, parantamaan verenkiertoa, lievittämään kipua ja vähentämään jännitystä. Näiden hierontojen aikana voi kuitenkin esiintyä epämukavuutta tai jopa kipua. Moni hieroja myös epäröi tehdä vatsahierontoja tai ei ole niissä tarpeeksi tehokas.

Uusi Tekniikka Hieronnassa – CryoTech

Onneksi hierontaterapian ja teknologian alalla on tapahtunut merkittävää kehitystä. Nyt terapeutit voivat tuottaa kivuttomia ja tehokkaampia hierontatuloksia käyttämällä kädessä pidettävää laitetta, joka tuottaa kuumaa ja kylmää lämpötilaa.

Tämä erityinen käsikappale mahdollistaa lihasten ja muiden pehmytkudosten hieromisen ilman syväkudoshierontojen aiheuttamaa epämukavuutta.

Vatsahieronnan Hyödyt

Vatsahieronnan on todettu tarjoavan helpotusta monenlaisiin vatsavaivoihin, kuten ruoansulatushäiriöihin, turvotukseen, kaasuihin, ylimääräiseen rasvaan ja ummetukseen. Asianmukainen hierontaterapia lisää verenkiertoa, rentouttaa vatsalihaksia ja vähentää stressiä, joka voi pahentaa näitä ongelmia.

 

Vuonna 2018 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että vatsahieronta voi parantaa tiettyjen tehohoidossa olevien potilaiden ruoansulatuskanavan toimintoja. Toinen vuonna 2015 tehty tutkimus puolestaan osoitti, että vatsahieronta voi auttaa stimuloimaan imunesteen palautumista laskimoon ja vähentämään askitekseen liittyviä oireita. Vatsahieronnan on myös todettu vähentävän kuukautiskipuja, turvotusta ja ummetusta.

CryoTech– Uusi Teknologia Vatsahieronnassa

Cryo on uusi, markkinoilla oleva teknologia, joka ei vaadi hierojan paljaita käsiä hyötyjen aikaansaamiseksi. Cryo T-Shock käyttää kädessä pidettävää laitetta, jolla teknikko hieroo vatsan aluetta käyttäen kylmän ja kuuman lämpötilan yhdistelmää. Lämpötilan vaihtelut parantavat verenkiertoa ja vähentävät erilaisia oireita, kuten turvotusta ja ummetusta. Matalammissa lämpötiloissa tämä toimenpide voi jopa pienentää vatsan kokoa tuhoamalla rasvasoluja.

Kokemuksia Cryo-vatsahieronnasta

Cryo -hoito on osoittautunut erinomaiseksi parantamaan ja tehostamaan vatsan verenkiertoa sekä vähentämään turvotusta. Vaikka hoito tuntuu kylmältä (+0/-10 celsiusasteessa), se ei ole epämiellyttävä. Hoidon aikana käsikappale tuntuu rentouttavalta, ja monesti asiakkaat torkkuvatkin hetkeksi. Hoito kestää noin 35 minuuttia, jonka jälkeen voi palata arjen askareisiin, kuten töihin tai vaikka golfkentälle.

Medistep – Cryo-vatsahieronta Helsingissä

Olemme iloisia voidessamme tarjota Cryo -hoitoa Medistepin toimipisteessä Helsingin Katajanokalla. Jos olet lähistöllä, poikkea arviointia varten ja koe itse tämän innovatiivisen hoitomuodon hyödyt.

Nauti terveemmästä ja hyvinvoivasta vatsasta Cryo-vatsahieronnan avulla!

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat aina tuoreimmat tarjoukset ja kauneusuutiset.