Medikaalinen Jalkahoito 90€

Medikaalinen jalkojenhoito on hoitomenetelmä, jossa keskitytään jalka- ja alaraajojen rakenteellisiin ja mekaanisiin ongelmiin, jotta saadaan selville mahdollisten jalkaongelmien syyt. Hoito voi auttaa ylläpitämään aktiivisia ja kivuttomia jalkoja, parantamaan liikkuvuutta sekä parantamaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Hinta
90 €
Kesto
45 min

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuu hoidon aikana?

Hoitaja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolle ja kysyy olennaiset tiedot lääkinnällisestä hoitohistoriastasi. Hoitajaamme velvoittaa tiukka eettinen säännöstö, kaikki antamasi tiedot säilyvät tiukasti luottamuksellisina. Molemmat jalat tutkitaan perusteellisesti ja samalla kartoitetaan jalkojen terveydentila. Tämän jälkeen keskustelemme mahdollisista hoitovaihtoehdoista. Sitten jalkasi hoidetaan ja jalkojen hoito-ohje annetaan tarvittaessa, jotta jalkasi pysyvät terveinä tulevaisuudessa.

Kuinka usein jalkahoidossa pitää käydä?

Hoidot vaihtelevat riippuen yksilön tilanteesta. Jalkahoitaja räätälöi hoidon juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olemme jatkossakin mielellämme apunasi ja neuvomme miten voit parhaiten huolehtia jaloistasi kotioloissa.

 

Neuvonta voi sisältää tuotesuosituksia, oikeaoppisen kynsien leikkaamisen ohjeita sekä jalkaterien kevyttä mobilisaatiota. Neuvonnassa kannustamme myös huomion kiinnittämistä sopiviin jalkinevalintoihin. Suosittelemme, että vierailet jalkojenhoitajamme luona vähintään 4 kertaa vuodessa, jotta jalkasi olisivat mahdollisimman hyvinvoivat.

Lisätietoja

Pehmittävä ja hoitava jalkakylpy, kynsien mikro-hionta, ihomuutosten käsittely ja mikro-kuorinta, ihon kosteutus ja hieronta.

Ota yhteyttä!